Denk je bij Zwitersland ook aan groene landschappen, fris blauwe meren, hoge bergen en koeienbellen? Alleen al van de gedachte aan dit prachtige land kom je helemaal tot rust. De Zwitserse sfeer is dan ook perfect voor in de slaapkamer, dé plek waar je echt wil kunnen ontspannen.

Wil je jouw slaapkamer of woning professioneel laten opknappen, vind dan een klusser via de site Trustup.

Balkenplafond

Dat jouw huis van oorsprong geen balkenplafond heeft hoeft je niet tegen te houden dit wel te maken. Puur cosmetisch, zodat het niets hoeft te dragen. Als je vanuit je bed omhoog ligt te kijken waan je je voortaan in een idyllische houten hut in de Zwitserse bergen.

Uitzicht op Zwitserse landschappen

De muur in de slaapkamer leent zich uitstekend voor een prachtig groot fotoafdruk van een Zwitsers landschap. Alsof je uit je raam kijkt naar de Mont Blanc of het Meer van Genève, zo mooi!

Zwitsers landschap

Een mooi Zwitsers bed dat écht lekker slaapt

Bij een mooi gestyled Zwitsers interieur, hoort natuurlijk ook een Zwitsers bed. Daarbij denk je natuurlijk als eerst aan hoe het bed er uit ziet. Van mooi natuurlijk hout bijvoorbeeld.

Maar vergeet zeker niet het matras! Want met een Zwitsers matras lig je pas écht lekker. In Zwitserland staat kwaliteit voorop, dus dat zit wel goed. En koop je een Zwitsers matras van YOUSLEEP, dan kun je zelf ook keuzes maken op het gebied van drukpunten, zodat het matras precies past bij jouw lichaam en hoe jij slaapt. Dat is pas lekker wakker worden!

TIP! Lees ook “Op deze Zwitserse bedden slaap je éxtra lekker” voor meer informatie over Zwitserse bedden en matrassen.

Zwitsers matras

Lig je lekker?

Nu je zeker weet dat je op je Zwitserse bed heerlijk zal slapen, maak ze jouw Zwitserse slaapkamer met natuurlijke materialen en bijpassend beddengoed compleet. En wil je echt helemaal op de Zwitserse tour? Kies dan voor typisch Zwitserse decoratie zoals een koekoeksklok of koebellen. Dan zit het met het Zwitserse sfeertje wel goed!

Opblaasbare jacuzzi

Wil je de slaapkamer echt helemaal afmaken voor je meest ontspannen momenten? Dan kun je ook een jacuzzi laten inbouwen. Dat is prijzig en permanent, daarom kiezen steeds meer mensen voor een opblaasbare jacuzzi. Het leuke daaraan is dat je hem in de zomer buiten zou kunnen plaatsen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *